За нас

Къща на село” е етно къща за гости, с над 100-годишна история. Построена е от местни майстори, а архитектурата ѝ е типична за региона. В реновирането на къщата взеха участие много приятели, като основната цел беше да се запази автентичният дух: покривът от каменни плочи, кривите греди и грубо издяланите талпи. И понеже това е къщата на моето детство, се оказа изключително трудно да се разделя със старите вещи от бита, затова намерих (или поне така си мисля) начин да ги вплета в интериора и да заживеят нов живот. Част от тези вещи намериха място в битов кът, друга послужи за създаването на осветителни тела, трета намери приложение в градинарството и къде ли още не. Истински ready-made във все по-дадаистично изглеждащия свят, който ни заобикаля.

Отлично
Въз основа на 80 отзиви
Поля Христова
Поля Христова
2024-04-29
Мястото беше страхотно, имаше всичко необходимо! Прекарахме си чудесно!
Antonio Alexandrov
Antonio Alexandrov
2024-04-29
Уникално място за невероятни изживявания! Обстановката е уникална а собственика прекрасен човек! Заслужава си определено!
Венцислав Кечев
Венцислав Кечев
2024-03-17
Къщата е много хубава с много любезен домакин. Механата е голяма с хубава камина, стаите са чисти. Подходяща за големи компании.
Alesia Duhovnikova
Alesia Duhovnikova
2024-02-26
Прекрасно място! Уютна,чиста и спокойна атмосфера! Страхотно място за събирания в това тихо и приятно селце. Препоръчвам!😊
Pavel Danchev
Pavel Danchev
2024-02-05
Много приятно място, любезен домакин, идеално за уикенд почивка със семейство или приятели. Доста добра колекция стари предмети от бита, който придават автентичност. П.С. Носете си храна, защото наоколо няма големи магазини.
Dayana Gospodinova
Dayana Gospodinova
2024-01-09
Страхотно място, има си всичко необходимо, дори четки за зъби, ако случайно някой е забравил да си вземе. Изключително любезен и отзивчив домакин. Единственият минус е, че в стаята, в която бяхме нямаше гардероб, където да можем да си оставим дрехите.
Vasil Voinov
Vasil Voinov
2024-01-07
Прекрасно място! Прекарахме страхотна зимна ваканция! Беше топло и чисто. Собственикът се беше погрижил нищо да не ни липсва. Имаше коледна украса, камина, барбекю и пещ на дърва. Децата много се радваха на елхата и батута. Собственикът беше на разположение през цялото време, а присъствието на собственика беше едва забележимо. Пак ще се върнем със сигурност!
Пламен Борисов
Пламен Борисов
2024-01-05
Посетихме къщата с група приятели. Къщата беше много добре оборудвана с всичко необходимо за едно хубаво изкарване. Вечерта запалихме барбекюто отвън. Камината вътре беше заредена с дърва. Веселихме се и се забавлявахме. Починахме си от градската шумотевица. Направихме си разходка из околностите.