Настаняване

Къщата разполага с 5 самостоятелни стаи, всяка със собствен санитарен възел. В някои от стаите, при нужда, могат да спят повече от двама души.

Непосредствено до къщата се намира стар обор, превърнат в механа с камина. В механата има напълно оборудвана кухня (разбира се с кафе машина и съдомиялна), маса за 15 души, аудио система и телевизор. До механата има стара пещ, която е на разположение на гостите.

Дворът е разделен на няколко части: сливова градина, в близост до която разполагаме басейн и шезлонги през летния сезон; зеленчукова градина, която е на разположение на нашите гости и наскоро създадена дюлева градина. Пред къщата има елха, която украсяваме за Коледа, както и детски кът.

В близост се изгражда еко пътека с кът за отдих, която води до водопад “Кавука”. В околностите на селото можете да се посветите на планински разходки, велотуризъм, риболов или пък да ви организираме фото-излет. Вашите домашни любимци са добре дошли при нас! На разположение на нашите гости има безплатен интернет и паркинг!

Къщата разполага с:

* Настаняването в къщата е след 14:00 ч., а освобождаването е до 12:00 ч. Склонни сме на компромиси срещу усмивка 🙂
* Вашите домашни любимци са добре дошли!
* Нанесени щети на вилата и оборудването се заплащат на място по пазарни цени и в брой.

Отлично
Въз основа на 80 отзиви
Поля Христова
Поля Христова
2024-04-29
Мястото беше страхотно, имаше всичко необходимо! Прекарахме си чудесно!
Antonio Alexandrov
Antonio Alexandrov
2024-04-29
Уникално място за невероятни изживявания! Обстановката е уникална а собственика прекрасен човек! Заслужава си определено!
Венцислав Кечев
Венцислав Кечев
2024-03-17
Къщата е много хубава с много любезен домакин. Механата е голяма с хубава камина, стаите са чисти. Подходяща за големи компании.
Alesia Duhovnikova
Alesia Duhovnikova
2024-02-26
Прекрасно място! Уютна,чиста и спокойна атмосфера! Страхотно място за събирания в това тихо и приятно селце. Препоръчвам!😊
Pavel Danchev
Pavel Danchev
2024-02-05
Много приятно място, любезен домакин, идеално за уикенд почивка със семейство или приятели. Доста добра колекция стари предмети от бита, който придават автентичност. П.С. Носете си храна, защото наоколо няма големи магазини.
Dayana Gospodinova
Dayana Gospodinova
2024-01-09
Страхотно място, има си всичко необходимо, дори четки за зъби, ако случайно някой е забравил да си вземе. Изключително любезен и отзивчив домакин. Единственият минус е, че в стаята, в която бяхме нямаше гардероб, където да можем да си оставим дрехите.
Vasil Voinov
Vasil Voinov
2024-01-07
Прекрасно място! Прекарахме страхотна зимна ваканция! Беше топло и чисто. Собственикът се беше погрижил нищо да не ни липсва. Имаше коледна украса, камина, барбекю и пещ на дърва. Децата много се радваха на елхата и батута. Собственикът беше на разположение през цялото време, а присъствието на собственика беше едва забележимо. Пак ще се върнем със сигурност!
Пламен Борисов
Пламен Борисов
2024-01-05
Посетихме къщата с група приятели. Къщата беше много добре оборудвана с всичко необходимо за едно хубаво изкарване. Вечерта запалихме барбекюто отвън. Камината вътре беше заредена с дърва. Веселихме се и се забавлявахме. Починахме си от градската шумотевица. Направихме си разходка из околностите.